به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی سنجری ظهر دوشنبه در دیدار با فرماندار سربیشه اظهار داشت: در شهرستان سربیشه تعداد 172 مسجد، 40 حسینیه و 434 موقوفه وجود دارد.
وی با بیان اینکه 70 درصد عواید موقوفات برای مراسم عزاداری امام حسین(ع) صرف می شود، افزود: در سال گذشته 100 میلیون ریال در این زمینه هزینه شده است.
سرپرست نمایندگی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سربیشه گفت: حوزه فعالیت این نمایندگی ساماندهی موقوفات در راستای نیت واقفان و همچنین ساماندهی امکانات رفاهی امامزادهها از جمله بی بی زینب خاتون است.
سنجری ادامه داد: حدود 20 درصد درآمد مزارها صرف کارهای فرهنگی از جمله برگزاری مسابقات قرآنی، برپایی نمایشگاه، برگزاری طرح نشاط معنوی و طرح نشاط بهاری می شود.
وی با اشاره به اینکه 70 نفر از خادمین مساجد سربیشه زیر پوشش بیمه هستند، گفت: برای ساماندهی امور مساجد تشکیل هیئت امنای مساجد در برنامه کار قرار دارد.
به گفته وی مهم ترین وظیفه هیئت امنای مساجد رسیدگی به مسایل و مشکلات مساجد است که مردم هیات امنا را برای دو تا سه سال انتخاب می کنند.
فرماندار سربیشه نیز گفت: ساماندهی موقوفات در راستای نیات واقفان و احیای آنها به ویژه موقوفات کشاورزی اولویت اول و مهم اوقاف باید قرار گیرد.
سیدعلیرضا حسینی بیان داشت: برخورد با تصرفات غیر قانونی اوقاف نیز یک ضرورت است.
وی افزود: همچنین اوقاف در هر روستا یک نفر رابط و مطلع مربوط به مسایل وقف را باید داشته باشد تا سطح مشارکت مردم در امور اوقاف افزایش یابد.
وی برگزاری مسابقات قرآنی، ساماندهی و تکمیل هرچه سریع تر هیئت امنای مساجد و ارسال گزارش و صورت جلسه فعالیتهای هیئت امنای مساجد هر سه ماه یک بار به اداره اوقاف را ضروری دانست.
فرماندار سربیشه از طرح بیمه خادمان مساجد که توسط اداره اوقاف و امور خیریه در حال انجام است به عنوان یک کار ماندگار و تاثیرگذار برای رونق مساجد یاد کرد.
نظر شما